Over ons

Geschiedenis

Terug in de tijd,

Bachaus automotive is in 1980 opgericht door Jan Bachaus. Hij opende de eerste vestiging in Brunssum. Op 1 december 1990 opende Harry en Betty de Vries een tweede vestiging in Landgraaf.
Foto
 
Bij de start van Bachaus is de focus op de doelgroep particulieren gericht. Hier paste toentertijd nog een beperkt assortiment bij. Door de jaren heen is dit zeer uitgebreid, onder andere door geloof in het one stop shopping concept, maar ook doordat er steeds meer onderdelen in een auto verwerkt worden. Nu leveren we bijna alles voor de professionele eindgebruiker en is de doelgroep, voornamelijk gericht op de zakelijke markt.

Sinds 2004 zitten we in Landgraaf op de huidige locatie. De groei was enorm. We zijn begonnen met een bezorgservice, daarnaast is er ook een vertegenwoordiger aangesteld en werd in 2011 het pand in Landgraaf verbouwd.

Op 1 april 2014 is er een samenwerking aangegaan met Basic Parts in Leudal. Deze vestiging in Leudal is de derde onder de naam Bachaus automotive.

Nu in 2020 leveren wij in bijna alle gemeentes van Zuid en Midden-Limburg en een stuk van Noord-Limburg. Omdat wij veel investeren in de techniek en flexibel blijven in onze logistiek kunnen wij steeds meer gemeentes toevoegen tot ons verzorgingsgebied. 

 

Visie

Bachaus is klaar voor de toekomst!

Wij willen voor 2022 iedere professionele eindgebruiker in Limburg binnen 2 uur voorzien van hun bestelde onderdelen. Dit willen we bereiken door meerdere routes op te zetten in de komende jaren. Stuk voor stuk komen we steeds dichter bij dit ideaal beeld. Ons distributiegebied groeit!

Bachaus automotive is een Full Fource partner van de importeur Fource in Schiedam. Samen met onze partner gaan wij vol vertrouwen de toekomst tegemoet!
 

Identiteit ondernemer

Autoklusser.nl

Ampèrestraat 18

6372 BB Landgraaf

[email protected]

Telefoonnummer: 088-6034800

KVK nummer: 14044071

BTW nummer: NL 818114071B01